Friday, 1 June 2012

girls day out !

Assalamualaikum readers , sihat ? cuti sekolah ni rajin pulak nak mengupdate nyaa ~HAHA . Semalam punya semalam me met member long time no see . *Broken bi , sorry --'* alah ,jumpa kawan sekolah lama . Best sgt untuk org yang dah lamaa gila tak jumpa kan ? okey lahh , about 26 of us keluar hang haritu *lupa mention tarikh pulak -> Rabu / 30 may 12* hmm , me jumpa faiqah , zara ,dyla ,sarra, isha ,akma ,nana,wani ,bella , boys-2 *bnyk sgt , ex abg angkat dgn kawan dia and teachers . yeahhh !


So , this is us . bnyk lagi gambar tapi malas nak copy . Semua ada pada faiqah. Kawan-2 lelaki semua dah matured , k boleh masuk dgn diorang . Masa kat sana bnyk jalan dgn girls-2 ni je ,window shopping . biasalah duit tak bawak :P *tak bwk ke tak ada ?* HAHAHA
Hmm , cikgu wan intan joining us too , dia nak pindah perak . Sekolah convent i guess so ;)
All the best at the new place teacher . me love you love you love youhh <3 ingat ku dalam doa mu ! *eh sabit keeee ? hahaha , who cares.
btw me meet new friend , sarra sabreena .K dia sgt talkative and happy go lucky , me dgn dia jumpa and ckp macam dah lama kenal . K sarra ,nice to meet you and me love youuuu . hahahah .Nanti hang lagi ye ? hehehe
ehh , nak habis kan entry tuan besarrr dah balik . ni tertinggal satu lagi gambar . faiqah dah nak balik so bagi dia kiss sikit kan ? haha . gambar yang paling comel aku ada setakat ni . HARHARHAR . assalamualaikum peopleee ;)