Monday, 23 January 2012

new school :)

Assalamualaikum peoplee :)

Okay topic today me and new school . OHSEM ! hahahahaha . Okay sekolah baru ? quite fine cuma kawan-2 tu lah susah nak difahami sikit . Maklumlahh masih new new enn ? HOHO . Setakat ni , kakak senior semua cun belaka , and sgt baik cuma jgn buat diorang hangin , jgn pijak kepala depa kalau tak mampus ekau somuo ;) makan ? i dok sana makan mewah okey ! nak nak pulak makcik DM cun kann . lalala~ Jadual ? ohmenggg , so padatt . Mau kurus aku rushing hari hari ._. pergi prep rushing ,pergi riadah rushing ,nak solat maghrib rushing , nak makan rushing ,nak pergi koko rushing . Rushing aje kerja aku dok sana --'' asrama I lima bintang youu , tak main lah 2-3 bintang nihh :D hahahaha . Tapi aku musykil satu je , dari hari first aku dok situ , kerja aku pi klinik je -..- mula-2 demam , sakit gigi, tangan melecur . isk isk berpenyakit beno leww :b

Apa lagi ek aku nak cerita kat korang ? ouh yeahhh ! kakak dorm aku cunnn , kak balqis badan mcm model , kak alia muka bapak sweet nyaa , kak wani putih gila kecik je , kak yunn suara dia omey ngattt bila dia menjerit kelakar je :D hahaha *kjgnmarah .

kawan satu dorm ? alhamdulilah sekepala dgn aku , bnyk ckp jugak lahh , ohsem jugak lahh . ouh dari tadi aku dok cerita tak pulak aku ckp kat korang aku sekolah apa

- Sekolah Menengah Vokasional Puteri , Temerloh.
- Course fashion ;)

letih ahh merepek dari tadi , chaww dulu lah . bai ;) assalamualaikum people <3