Saturday, 10 December 2011

ohhemmjayy , mamat hensem add sayaa ^^ *shout !

Assalamualaikum and every good evening peeps . Hahahah , rinduuu korangg . lulzz (Y)

Harini gua nak cerita kat lu org ada mamat ni hensem nak mam add aku siott . O H S E M M :D halamakk mula-2 aku malas lah nak approve org memandang kan aku tgh tada mood . Tiba ternampak gambar mamat ni dkt request . Tak payah cakap lahh . tergugat iman aku ni haa , aku tak approve pun dia lagi , aku pergi bukak wall dia . Perghh siott ramai gila perempuan tulis mcm ni 'thanks approve' so dari situ gua rasa ramai perempuan add dia . . tapi aku ? DIA ADD AKUUUU . hahahaha . soryy wahai kaum hawa yg lainn . Aku sorang je yg tulis dkt wall dia mcm ni 'thanks fr the request ;)' perempuan lain tulis 'thanks approve' lol ! nampak tak beza ayat tuu ? HAHAHAHA , lantak aku lah nak bangga . ingat senang mamat hensem terfikir nak add aku ? susah okeyy :p woohooo ,tapi bila aku bukak gambar dia memang lahh stalk ahh apa lagi , dia pandai cakap mandarin lahh . wuhhhhh . muka hensem pandai ckp mandarin . okayy memang lah muka dia ada mcm cina sikik tapi cina campur melayuu okayy . HAHAHAHA, hensem ennn ~ ye aku tahuu :D Tapi yang aku musykil sekarang ni dia cina ke melayu ? dia in relationship dgn perempuan bertudung *tak lah lawa mana -jahat kan ? hahaha ,sorry-2* tapiiiiiiiiii ,dia pandai tulis bm shortform mcm org melayu tuliss ,haaaa ! dia ckp mandarin fluent gilaa . jenjenjengg . ouhh , lepas ni mesti aku rasa nak stalk sokmo . Hensemmmmmmmmmm ! ingat senang ke aku nak ckp org tu hensem dan aku stalk sokmo ? susahhh lahh ~ HEWHEW :D . Okey readers see you when im free . chaww duluu :D

- assalamualaikum ,kalau tak jawap dosa kalau jawa sayangg :*
MARIA ELENA .