Tuesday, 18 October 2011

lupakan je lah niat tu :')

busy sangat sampai belog ni dah bersawang baru nak ngupdate nyee --' hmm , untuk jangka masa yang lama tak luah perasaan , jadi mcm lain pulak -_________-' okey back to our topic , niat tu memang ada sejak lima bulan yang lepas :o tak tahu lah mcm mana kau wujud wahai perasaan , perasaan yang tak sepatutnya ada :( cuba kau fikir , hubungan kau tu takan berkekalan kalau dia tahu tentang rasa hati kau . kau tak letih ke haa ? asyik main sorok perasaan kau tu .. lupa kan je lah rasa yang tersimpan dkt hati tuu , perkara tu tak kan berlaku .. kawan hanya akan jadi kawan dan takkan pernah lebih dari tuu , cuba kau faham sendiri ? bila :terkantoi , first memang sah lah kau malu kan ? second , ada masalah lah kau dgn dia . third ,mcm2 boleh jadi hanya sebab rasa kau tu .. lupakan lahh.. memang lah kau syg kawan kawan kau awatif ,tapi bukan dgn cara kau janji ni . kalau tak jadi perkara ni , bila kawan2 kau tuntut kau nak jawap apa ? jawap yang kau masih mencuba ? sampai bila nak mencuba kalau kau sendiri tak tahu percubaan kau tu berjaya je tak .. kau faham kan ? just ,ingat tu :) perasaan tu cuma merosak kan , got it ? huhhhhhhhh ..