Friday, 11 November 2011

11.11.11 WEIRD DAY :/

hari ni kat fb org sibuk cerita pasal tarikh hari ni .. semalam sebelum menjelangnya tarikh tu ,ramai yang wishing someting yg membahagia kan jadi pada hari ni .. ada jugak ,harap dapat jodoh masa tarikh ni .. biar lah diorang kann , bahagia agaknyaa ;) lain pulak dengan cerita aku .. 4 oktober 2011 pengakhir segalanyaa , no more cry :/ tapi mcm tak rock lah kan ,aku tak menangis pasal lelaki ? tak terfikir kat sudut hati nak jadi macam ni .. tapi tuhan tu maha kuasa , cerita kiteorg tamat sampai situ je .. sekarang dah sebulan tarikh tu pergi .. aku dah boleh terima kenyataan , semua dah pergi .. kebahagiaan tak kan kekal lama kan ? :'/ and today , tarikh yg begitu menarik perhatian jadi saksi aku duduk depan dia tanpa sekali pun pandang dia .. sejak tarikh tu belum lagi cukup sebulan ,aku tahu dia tak pernah maaf kan aku dan aku tahu macam berdosa je bila dia nampak aku .. bermula dari tu aku ajar diri aku untuk tak lagi terserempak dgn dia dan jangan pernah muncul kan diri sebab tu menyakit kan dia .. tak tahu kenapa ,semalam aku send wallpost kat sepupu aku ,then dia komen sekali tapi dia tak ckp dgn aku dia ckp dgn sepupu aku , sepupu aku cakap dia terkejut gila ,tiba-2 dia buat tindakan drastik gitu .. sebab aku rasa aku masih berdosa dgn dia dan aku rasa dia belum maafkan aku lagi ,aku biarkan je dia komen dkt wallpost aku tu .. dia terus jee ckp dgn sepupu aku .. hari ni pulak ,diam bergurau dengan kawan2 aku sedangkan aku kat depan dia je .. kawan kawan aku ckp 'dia mungkin dah nak lupakan masalah kau dgn dia and his pretend like nothing happen . kiteorg rasa dia cuba untuk kawan dgn kau dan ignore the pass' ada betul nye jugakk .. tapi kalau dah aku sendiri tak kasi respon ,mcm tak guna jugak kann .. so , im just trying my best .. mungkin sekarang aku tak mampu lagi nak jadi kawan ,tapi one day who knows ? tuhan dah tentukan takdir kita . kalau lepas ni jadi kawan , aku tak boleh dah macam dulu . jgn nak ego sangat . just go on dgn relation tu asa frens . itu lebih baik kan ? hope so .. smpai sni jelah ,bye readers . assalamualaikum :')