Friday, 12 August 2011

Percubaan Peperiksaan Menengah Rendah .

2 hari lagi nak trial :( *sigh*  heee ,takutt , macam mana lah agak nye hari isnin nanti aku gelepor depan dewan ? kang tetiba nangis dpn tu ketakutan nak jawap exam sapa nak tolong ? heee , cikgu sorry kalau saya tak dpt nak buat apa yg cikgu nak , saya cuba selagi saya mampu . saya nak dapat result bagus tapi satu je , saya takut kalau saya blank tiba tiba :( perkara tu tak mustahil bagi seorang calon upsr ,pmr dan spm . pmr boleh ambik sekali je seumur hidup ,aishhh .. *awatif jgn nangis be strongg you can do it :') semua org doa kan kau , kau pun kena doa ,usaha apa semua .. yakin boleh , peace :D