Wednesday, 10 August 2011

awak ,awak ,saya sayang awak :D

HEYYY , ahaaa rindu gila nak date dgn blog tapi tak sempat :( kelas tuisyen mcm apa je .. rindu nak tukar post baru ,wahahaha ! oke back to the title , awak titew sayang awak lahh :D hari ni tak tahu bakpe selok ngat gi sekolahh , muahaha .. sebab 'ditemani' kottt :) tadi kan masa kat sekolah watif nak masuk kelas rasa mcm ada org pndg tp buaat tak cara je lahh .. pastu pg jumpa kak yee kejap ckp psal hal yg secret sikit dgn dia .. haha gosip lahh kira .. dah siap gosip tu nak masuk kelas ,bukan main dia dtg kat watif ngan dyla tanya jam siapa paling cntik .. haha diorang kata awak dgn kawan awak buat pertandingan G-SHOCK siapa paling menawan .. haha ,ada ada je lah awak kann .. lepas tu awak ngan kawan kawan awak jalan sama sama dgn saya dgn dyla smpai kat kelas -.- semua org tengok ,, aisey sesesesgannnnn! hahaha .. then time balik tu dyla ckp tiba tiba dia rasa nak balik dgn awak ,saya join lahh sekali .. myahahaha .. tahu tak mereka mereka cabar saya panggil awak -__________-" gilaa ke ,malu lahh nanti jadi perhatian ramai .. yg tak boleh blaa ,kak ekin ,taufiq ,dyla ,farrah dgn yg lain tolong panggil kan awak untuk saya . kfine saya segan nak jalan dkt awak masa tuu .. saya ingat kan diorang panggil awak then awak jalan terus je ,tp awak berhenti kat tepi tu tunggu saya ? wahhh terharu ni terharu ni ^^ pastu kita pun jalan sama sama awak kan smpa lahh dkt bawahh .. heee ,hapyy lahh ,sebab pg tadi awak teman smpai masuk kelas ,balik pulak awak teman smpai turun bawahh .. btw , kenapa bila saya tanya pasal gf awak awk llain macam je ? ade problem dgn dia ke ? just share dgn sya mana tahu saya boleh kurang kan beban kannn (: tp hari ni awak dah buat saya gelak bnyk kali walaupun saya malu actually .. terima kasih awak .. saya sayang awak :*

p/s : for readers , saya bukan perampas tau .. "dia" tu abg saya :) but dulu pernah suka dia .. tp tu dulu lahh skrg he is just my broo ;) tak lebihh .. hee~  saya syg dia hanya sebagai seorang abg . sorry lah kalau rasa mcm saya excited sgt , heee .. kbyee // thanks for viewing my bloggyy ,:*