Friday, 15 July 2011

keputusan saya adalah future saya :(

dah lama saya pendam perasaan ni sendiri . nak luah tapi tak tahu kat mana .. nak bg tahu tapi nak bg tahu siapa ? tak ada siapa nak dgr saya awak .. tak ada siapa tahu masalah saya .. muka boleh senyum tapi hati ? hati tak boleh tipuu .. support ? siapa nak kasi saya support ? jujur lah awk , saya ni wujud ke tak dlm hidup awak ? awak , org tak faham apa saya rasa . saya menangis ada siapa tanya ? saya tanggung masalah ada siapa tanya ? tak ada .. kita ada hubungan .. walaupun hubungan tu tak series mcm yg lain tapi nama dia tetap hubungan . tuhan tu syg saya , dia kasi saya dugaan mcm ni .. org anggap remeh tapi org yg pernah lalui ? bukan remeh tp sakit ..menangis tak gunaa ! nak gembira ? gembira untuk apa ? gembira untuk kebahagian yg sepatutnya milik saya tapi dirampas ? sakit tu tuhan je yg tahu . kebahagian tu macam duti awak .. kalau nak kebahagian kena usaha .. macam tu jugak duit .. nak duit kena usaha .. tapi kalau nak merana ? merana tu mcm malas kerja .. malas kerja senang je dpt masalh .. merana senang je menangis :'( ,saya tahu kalau saya tinggal kan awak ,saya menyesal tapi saya dah letih tanggung masalah ni . masalah yg tak akan pernah selesai . letih sgt :(